Zorg dicht bij de patient in de wijk is het belangrijke thema in het beleid van de overheid. De samenwerkingsdriehoek huisarts-apotheker-thuiszorg zal moeten worden ontwikkeld in ketenzorgprogramma's. Pharmaknowledge heeft ervaring in het opzetten van ketenzorgprogramma's (b.v. het RAPplus project in Gouda). Samenwerkingsprojecten opzetten en onderhouden vraagt veel inspanning. Pharmaknowledge projecten kan hierbij van dienst zijn. Pharmaknowledge heeft de kennis en ervaring om samenwerkings- projecten in de 1e of 2e lijn op te zetten.
Pharmaknowledge staat aan de basis van veel overeenkomsten tussen apothekers en thuiszorg op het gebied van medicatieveiligheid.
Afhankelijk van de wensen kan Pharmaknowledge de thuiszorginstelling ondersteunen bij de implementatie van onderdelen of een compleet medicatieveiligheidsprogramma. Onze consultants hebben een brede ervaring in het adviseren van dergelijke projecten.
Wilt u starten met een project of bent u nog in de fase waarin u nadenkt om iets op te zetten, Pharmaknowledge kan u hierbij helpen. Dit doen wij op een creatieve en vindingrijke manier, maar vooral met een aanpak die past bij uw organisatie. Pharmaknowledge heeft een praktische mentaliteit. Wij leveren enerzijds advies dat is gebaseerd op een grondige analyse. Maar daar blijft het niet bij. Door middel van projectleiding, training, interim-management en andere vormen van praktische ondersteuning, dragen we daarnaast zorg voor de implementatie en borging van het advies.
Kijk een bij ons Projectportfolio (onder "Pharmaknowledge" op de homepage. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met ons.